Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Yılmazyıldız, İç Güvenlik Yasası'na destek verdi

Yılmazyıldız, İç Güvenlik Yasası

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı İlyas Yılmazyıldız, İç Güvenlik ve Paralel Yapıyla Mücadele hakkında değerlendirme yaptı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili aday adayı İlyas Yılmazyıldız, İç Güvenlik ve Paralel Yapıyla Mücadele hakkında değerlendirme yaptı.
AK Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı, Elektronik ve Telekomünikasyon Yüksek Mühendisi İlyas Yılmazyıldız, İç Güvenlik Yasası hakkında görüşlerini açıklayıp, paralel yapı ve illegal oluşumlar ile mücadele için yeni düzenlemelerin gerekliliğini işaret etti.
Aday Adaylığı çalışmalarını sürdüren ve bu kapsamda sosyal paylaşım sayfası üzerinden vatandaşlar ile fikir alışverişinde bulunan İlyas Yılmazyıldız, kendisine yöneltilen soruları tek tek cevaplıyor.
Elektronik ve Telekomüni kasyon Yüksek Mühendisi olması nedeniyle kendisini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak görmek istediklerini belirten bir vatandaşın iç güvenlik yasası ve güvenli internet konusunda ilettiği sorusunu cevaplayan Yılmazyıldız, ”Hiç kuşkunuz olmasın dünyanın en ileri, en gelişmiş ülkelerinde internette hangi özgürlük varsa Türkiye`de de o özgürlük olacaktır. Zaten AK Parti`nin yaptığı da budur. Ancak ön yargılı yaklaşımlar bunun görülmesini engellemektedir. Çoğumuz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor ve bunu muhatabımıza kabul ettirmek konusunda ısrar etmek yanlışında bulunuyoruz.” dedi.
Yılmazyıldız: “Paralel yapı en kısa sürede yok edilecek”
Paralel yapıyla mücadele için de açıklama yapan Yılmazyıldız, “Şu anda TBMM`nde görüşülmekte olan "İç Güvenlik Yasası" hakkında görüşlerimi soruyorsanız; evet, desteklerdim. Çünkü hiç bir devlet, hiç bir ülke kendi varlığına kasteden illegal oluşumlara, devlete meydan okuyan paralel yapılanmalara, casusluk teşkilatlarına izin veremez. Bu yapılar ve yapılanmalar, en sert tedbirlerle en kısa sürede yok edilmelidir. Türk milletinin ve devletinin bekası için yok edilmek zorundadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından bu paralel yapılara karşı yapılan mücadeleyi tamamıyla destekliyorum ve yüzde yüz başarıya ulaşmasını yüce Allah`tan (cc) niyaz ediyorum.” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli